Header Ads Widget

Αν τρώτε σκόρδο και μέλι με άδειο στομάχι για 7 ημέρες,..Μάθε τι θά συμβεί στο σώμα σας!

English: A basket of garlic (allium sativum) o...
English: A basket of garlic (allium sativum) offered for sale at the farmers' market in Rochester, Minnesota (Photo credit: Wikipedia)
Το σκόρδο είναι  από τής πιο δημοφιλή φυσικές τροφές στις μέρες μας, και υπαρχει στις περισσότερες από τις κουζίνες στον κόσμο. Παρά την μοναδική του γεύση, το σκόρδο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη θεραπεία διαφόρων συνθηκών υγείας, ειδικά αν καταναλώνονται ωμά.
Το σκόρδο πιστεύεται ότι είναι σε θέση να αποτρέψει και να θεραπεύσει όλες σχεδόν τις ασθένειες. Αποτρέπει αποτελεσματικά την αθηροσκλήρωση, καρδιακές προσβολές, τη στεφανιαία νόσο, και μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.
Θεραπεύει επίσης δευτερεύουσες ασθένειες, όπως δαγκώματα bug, κοινό κρυολόγημα, γρίπη, πυρετό εκ χόρτου, μυκητιασικές λοιμώξεις, και διάρροια των ταξιδιωτών. Το σκόρδο ελέγχει αποτελεσματικά τα συμπτώματα του διαβήτη, της υπερτροφίας του προστάτη, και την οστεοαρθρίτιδα. Επιπλέον, η ικανότητά του να αποβάλει τις τοξίνες και να ενισχύει τον οργανισμό είναι μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες τού.
Σε συνδυασμό με το τζίντζερ και το κρεμμύδι, το σκόρδο αποτοξινώνει τον οργανισμό μετά τη χημειοθεραπεία.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το σκόρδο σε ακατέργαστη μορφή, αφού η θερμότητα καταστρεφει το –allicin-, το δραστικό συστατικό του. Θα πρέπει απλά  να ψιλοκόψτε τις σκελίδες, αφήστε τες για 15 λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε το στο φαγητό σας.
Προετοιμασία Μέλι και ωμού σκόρδου.
Πάρτε 2-3 σκελίδες σκόρδο, κόψτε  σε λεπτες φετες, και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι.
Πάρ 'το κάθε μέρα και θα ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειας,και το ανοσοποιητικο σας, σε ένα εξαιρετικά υψηλό βαθμό!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια